ajandek@pteshop.hu
ajandek@pteshop.hu
328285|171153
Ruházat
674285|171153
Kiegészítők
203253|171153
Kari ajándéktárgyak
436951|171153
Pécsi Egyetemi Borbirtok
831615|171153
PécsiMenü
580373|171153
Tudomány
9999999414145|0
Rólunk
9999999411586|0
Info
E-mail
Jelszó
Belép
Elfelejtettem a jelszavamat
Regisztráció
Keresés
Ruházat
Pólók
Pulóverek
Kiegészítők
Mézek
Ékszerek
Kari ajándéktárgyak
MIK
Pécsi Egyetemi Borbirtok
Ajándékcsomagok
Bor, pezsgő, gyümölcslé
Fehérborok
Rozé borok
Vörösborok
Folyóbor
Pezsgő
Továbbiak
Képzések
Borkulturális ismeretek
Szüreti képzések
Borászati laboratóriumi szolgáltatások
PécsiMenü
Tudomány
Rólunk
PTE Ajándéktárgyak
Pécsi Egyetemi Borbirtok
International Wine Cult
Info
Kapcsolat
Fizetés és szállítás
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Impresszum
Főkategória
Pécsi Egyetemi Borbirtok
Bor, pezsgő, gyümölcslé
Vörösborok
Alapadatok
Részletek
Adatok
2 900
Ft
Kosárba
Szentmiklós cuvée
Szentmiklós cuvée
Pécsi Egyetemi Borbirtok Szentmiklós Cuvée 2021
száraz vörösbor
űrtartalom: 0,75 liter - 3520 Ft/l
A Szentmiklós Cuvée egy kékfrankosból, merlot-ból és cabernet sauvignonból összeállított házasítás, amely szépen mutatja, hogy a Pécsi Borvidék vörösborban is jelentős potenciállal rendelkezik. Bársonyos savak, lágy tanninok. A kékfrankos meggyes tónusa szolgál alapul a harmonikus, fűszeres- érett gyümölcsös (pl. aszalt szilvás) karakternek.
A Pécsi Egyetemi Borbirtok nagyobb mennyiségben termett vörös fajtáinak házasítása. Jó arányérzékű vörösbor, amely talán kicsit közelebb áll a hétköznapokhoz, kedvező árfekvésű, de izgalmas, tartalmas, elegáns.
Étel- és receptajánlat
Harmonikus, fűszeres- gyümölcsös karakteréhez grillételek, pecsenyék
Magyaros ételek, zöldségraguk is jól passzolnak.
2 900
Ft
Kosárba
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Tulajdonságok
Fogyasztási hőmérséklet: 12-13 °C
Jelleg: száraz vörösbor, parafadugós zárással
Fajta: Kékfrankos, Merlot, Cabernet sauvignon
Évjárat: 2021
Termőhely: Pécsi borvidék, Szentmiklós dűlő
Borkészítés: Mindhárom tétel nyílt kádas erjesztés után egy év érlelést kapott használt 500 és 225 literes magyar, francia, amerikai hordókban, majd ezután került házasításra az 50 % Kékfrankos, 30 % Merlot és 20 % Cabernet sauvignon.
Borász: Ipacs Szabó István
Analitika
alkohol: 13,5%
visszamaradt cukor: 1,3 g/l
sav: 4,9 g/l
Adatok
Cikkszám
PTE609502
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Adatkezelési beállítások